אונדהאוס תוכן לעסקים
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

כתיבת תוכן באנגלית תעזור לעסק שלכם להמריא

כתיבת תוכן באנגלית תאפשר לכם להגיע לקהל לקוחות עולמי ולעסק שלכם לנסוק אל על. כך שאם עד עתה תחזקתם אתר אינטרנט, עמודי נחיתה ועמודים עסקיים ברשתות החברתיות ושלחתם ניוזלטרים בשפה העברית בלבד – הדקו חגורות, הרימו מגשים והתכוננו להמראה, כי הפוסט הזה הוא עבורכם והוא יקח אתכם לסיבוב מסביב לעולם.
כתיבת תוכן באנגלית

לפתוח דלת לשוק גלובלי עם בסיס לקוחות עצום

נתחיל באנגלוספירה, המדינות בהן רוב האוכלוסייה דוברת את השפה האנגלית, יש לא מעט מהן, ביניהן: ארצות הברית, בריטניה, קנדה, אוסטרליה (שהיא בכלל יבשת), ניו-זילנד, ג'מייקה, הוואי, אפילו הודו ועוד מדינות רבות. כך למשל, בארצות הברית ישנם 283 מיליון דוברי אנגלית ובהודו יש 125 מיליון דוברי אנגלית כשפת אם. 

בסך הכול, יש כ-1.5 מיליארד אנשים בכל רחבי העולם שדוברים את השפה האנגלית, המהווים כרבע מאוכלוסיית העולם. תארו לכם שרק מחצית מהם יכלו לקרוא את האתר שלכם, להיות מעורבים בעמוד של העסק שלכם במדיה החברתית ולקנות ממכם.

אנגלית היא לינגואה פרנקה, כלומר: השפה שבה מתקשרים אנשים שאינם דוברים את אותה שפה, אך הם רוצים לתקשר אחד עם השנייה. היא משמשת לתקשורת במסחר בינלאומי, בדיפלומטיה, בעולם ההייטק, בעולם הימי, בחלל, באווירונאוטיקה, במרחב הדיגיטלי ועוד.

השפה האנגלית היא השפה הדומיננטית בעולם, זוהי שפת העסקים הבינלאומיים, ובעזרתו של כותב מאמרים באנגלית ניתן להנגיש את העסק שלכם לקהל העצום הזה. על ידי אימוץ תקשורת רב לשונית תפתחו את דלתות העסק שלכם לשוק גלובלי עם בסיס לקוחות בלתי מוגבל.

גם בישראל יש דוברי אנגלית!

כן, כן, גם בארצנו הקטנטונת יש לא מעט דוברי אנגלית, שזוהי שפת אימם. כמה דוברי אנגלית בישראל? ומהיכן הגיעו לכאן?

ובכן, בישראל יש לא פחות מ-100,000 דוברי אנגלית שפת אם שהגיעו לישראל בעיקר מקהילות יהודיות אשר בבריטניה, ארצות הברית וקנדה. כך שאם יש אתר אינטרנט ועמודים עסקיים ברשתות החברתיות בשפה האנגלית פוטנציאל הלקוחות כאן בארץ גדל עוד יותר.

כתיבת תוכן באנגלית תעצים את אמינות העסק שלכם

בואו נודה, אנחנו חיים בעולם שהוא אמנם גלובלי ומקושר, אך הוא גם קצת קר מנוכר, ובעולם שכזה אמון ואמינות הם ערכים עליונים. לקוחות מעדיפים לעשות עסקים עם חברות שמציגות את עצמן בצורה מקצועית ומשדרות אמינות. מסקר שערכו ב-Oberlo נמצא כי לקוחות מוכנים לשלם יותר למותגים שהם סומכים עליהם ומוצאים אותם אמינים.

קרדיט תמונה https://www.oberlo.com/blog/branding-statistics

וזה בדיוק מה שאתר אינטרנט ועמודים עסקיים ברשתות החברתיות הכתובים באנגלית עושים. הם ממחישים את המחויבות של העסק לספק שירות לשוק הבינלאומי המגוון ולקיום עסקים בינלאומיים, ותפיסה זו חיונית לביסוס אמינות ולבניית אמון עם הלקוחות.

ומה באשר לגוגל, האם הוא מתעדף תוכן באנגלית?

לא ברור אם גוגל מתעדף באופן מובהק תוכן באנגלית, אך ניתן לומר ברמת ביטחון גבוהה כי השפה משחקת תפקיד משמעותי גם בכל מה שנוגע למנועי חיפוש כמו גוגל. מאחר שחלק גדול מהחיפושים ברשת העולמית מתרחשים באנגלית (כבר אמרנו זו השפה הפופולארית ביותר בעולם) אז המשמעות של זה היא שאתרים עם תוכן רלוונטי באנגלית נוטים יותר להתאים לשאילתות של משתמשים, מה שעשוי להוביל לדירוג גבוה יותר עבור חיפושים אלו.

בנוסף, מנועי החיפוש נסמכים על אלגוריתמים הסורקים עמודי אינטרנט כדי ללמוד מה מכיל תוכן העמוד. וחרף העובדה שאלגוריתמים אלו הפכו מיומנים בטיפול באתרים רב לשוניים, תוכן באנגלית קל יותר עבורם לפענוח ולהבנה.

כמו כן, רוב הגולשים בעולם אכן נוטים יותר לקנות מוצרים ולצרוך שירותים כשהם מסתייעים במידע הקיים בשפתם שלהם, אך כאשר המידע לא זמין בשפה השפה שלהם, אנגלית משמשת לרוב כחלופה המועדפת. מכיוון שאנגלית היא ברירת המחדל של משתמשים בינלאומיים שלא מצאו די מידע בשפת אימם, זה יכול לגרום לכך שתוכן באנגלית יבלוט בתוצאות החיפוש עבור משתמשים ברחבי העולם.

אפקט ה-WOW

תגידו מה שתגידו, כשיש גם אתר אינטרנט באנגלית, זה פשוט מרשים. הרי לא משנה מה העמדה הפוליטית שמחזיקים בה, יש הסכמה פה אחד כאן אצלנו בישראל שכושר ההתבטאות של בנימין נתניהו בשפה האנגלית הוא מרשים. וממש כפי שאנחנו מתרשמים מנאומיו בשפה האנגלית, כך לקוחות פוטנציאלים יכולים להתרשם מהעובדה שלחברה, למותג או לעסק ישראלי יש גם אתר באנגלית וגם עמודים ברשתות החברתיות בשפה האנגלית, זה יוצר את אפקט ה-WOW.

חשוב לזכור, אתר האינטרנט של החברה הוא פעמים רבות נקודת המגע הראשונית עם לקוחות, וגרסה אנגלית מלוטשת לאתר יכולה להשאיר רושם ראשוני חיובי מתמשך.

אתר באנגלית הוא גם הבסיס לשיתופי פעולה גלובליים

כאשר יש אתר, ניוזלטרים, דפי נחיתה ועמודי רשתות חברתיות באנגלית לא רק שמגדילים את טווח ההגעה ללקוחות, אלא גם מרחיבים את האפשרויות לשיתופי פעולה עסקיים ברחבי הגלובוס. בעלי עסקים שרוצים לעבור למשל למתכונת של מיקור חוץ, יכולים להזמין את העובדים בחו"ל להכיר את החברה באמצעות האתר באנגלית, ואם רוצים לשתף פעולה עם גורמים בחו"ל אתר האינטרנט באנגלית הוא כרטיס הביקור וכרטיס הכניסה לשת"פ. שותפים פוטנציאלים או אפילו משקיעים עורכים מחקר לפניי שהם מתחייבים לקשר עסקי כלשהו, ואתר אינטרנט באנגלית מקל עליהם להבין את המודל העסקי כמו גם את הערכים והיעדים של החברה.

בניית קהילה בינלאומית

עמודים עסקיים בשפה האנגלית במדיות החברתיות כמו טוויטר, פייסבוק, לינקדאין ואינסטגרם גם יכולים לתרום לעסק. בעזרת עמוד כזה ניתן ליצור קשר ודיאלוג עם קהל בינלאומי, לשתף עדכונים, לקדם מוצרים, לענות לשאלות וליצור אינטראקציות בזמן אמת. זה בונה את האמון, מטפח קהילה סביב החברה והמותג ומעודד נאמנות.

בעולם הגלובלי והמקושר של ימינו, אתר אינטרנט, דפי נחיתה, פוסטים, ניוזלטרים ועמודים ברשתות החברתיות בשפה האנגלית הם לא רק אופציה כי אם הכרח אסטרטגי, במיוחד בקרב חברות ועסקים שרוצים לגדול ולהגדיל את היקף ההכנסות שלהם. שירותי כתיבת תוכן לאתרים באנגלית יאפשרו לכם לפרוץ לשווקים רעננים, להביא לקוחות חדשים, ליצור קשרים גלובליים, להרשים ולהגביר את רמת האמון בחברה.

זקוקים לשירותי כתיבת תוכן באנגלית? המומחים שלנו כאן עבורכם.

מעבר לכתיבת תוכן באנגלית

שנדבר?

כמה פרטים קטנים ואנחנו חוזרים אליך לעשות לך סדר!

תוכן עניינים

יש ספקות?

לא בטוחים ב-100% שאנחנו הכתובת המדויקת עבור הצרכים שלכם? מובן לחלוטין.

אני מזמינה אתכם לדבר ולהכיר קצת, ללא כל התחייבות.

בחרת בחבילת ניהול עמוד פייסבוק

כמה פרטים ואנחנו חוזרים אליך עם ההטבה

דילוג לתוכן